follow us on facebook and twitter for our latest updates >

The Project Scope

A needed update in color, happiness and life

This major interior redesign and re-branding project consisted of a radical definition of interior spaces that did not align with vibrant and exciting mission of The Center for Hearing and Communication (formerly The League for the Hard of Hearing). The interiors consisted of graphically defined areas for ENTRY, INFORMATION, WAITING, and TESTING. Pod designed specific graphic wall-papers and surfaces that helped to not only redefine the uses of the spaces but also brought the look and feel of the interiors into a contemporary and exciting space that reflects the future of the League. Pod paid special attention to specific performances of color and texture as means of enhancing and facilitating the uses of the space by clientele with varying sensory disabilities. POD designed the project and facilitated the construction and specific installations.


The Project Data

Type Interior Design
Size 8,000 sq. ft.
Budget withheld
Status completed
Client Center for Hearing and Communication
Location New York, NY (Chelsea)
Principal Brooks Atwood, Clay Odom

Project Details